Scents


Over mij...  


Ik ben Crista van Bruggen woon in de stad Groningen in Nederland. Moeder van 2 jongens 19 en 21 mijn oudste heeft een verstandelijke beperking en daardoor ben ik beperkt in mijn bezigheden. 


Ik had al een aantal keren een  advertentie voorbij zien komen op facebook van Scentsy en dacht direct wat een mooie producten. Ik gek op geurkaarsen.... maar vind het altijd zo'n gedoe aansteken en uitkijken dat de kinderen er niet aan komen. Steek dus bijna nooit kaarsen aan.  

En dacht hey dit is perfect wordt niet heet en kind en diervriendelijk. En ben informatie gaan inwinnen, na de geuren te hebben geroken dacht ik of ik koop nu een warmer en wax.... Of ik word consulent en ontvang korting en ga anderen ermee bekend maken. Dit laatste heb ik gedaan, geen moment spijt van gehad erg blij dat ik met het product ben gaan werken. Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe geuren  en producten wie wil dat nu niet.


Moest wel even erdoorheen om mensen aan te spreken en mensen te vragen of ze iets willen uit proberen, maar dat is me allemaal gelukt. Met behulp van het team. Nu net een jaar verder en nog steeds doe ik het met heel veel plezier.


Wil jij nu meer informatie over het werken met Scentsy klik dan op consulent(e) worden of stuur me een bericht


of klik hier!!!


Waarom SCENTSY?E-mailen
Bellen